Werkwijze

Zo eenvoudig kan het zijn

Het Blije Gasten-principe is: waarom moeilijk doen als gemakkelijk ook kan? Daarom maken wij het je heel eenvoudig om bij ons feestmateriaal te huren. Vier stappen, meer is er niet nodig om over het kwaliteitsvolle feestmateriaal te beschikken dat je nodig hebt.

  • Kwaliteitsvol en ruim assortiment

  • Snelle levering

  • Heldere offerte, duidelijke afspraken

Je plaatst je bestelling

Je neust door ons assortiment en laat ons met het handige bestelformulier weten welke artikelen je wilt huren en hoeveel. Je krijgt onmiddellijk een offerte. Is die oké voor jou? Dan klik je op de knop ‘Bestellen’ om je bestelling te plaatsen. Je ontvangt meteen je factuur. Die betaal je, samen met je waarborg (30 procent van het factuurbedrag).

Bekijk ons assortiment
Schermafbeelding 2019-12-13 om 14.25.19

We maken een afspraak

Komt je bestelling bij ons binnen en is je factuur betaald? Dan schieten we meteen in actie om je feestmateriaal voor jou te verzamelen. We nemen ook contact met je op om af te spreken wanneer je het materiaal komt ophalen, of wanneer en waar we het materiaal kunnen leveren.

Smile-21-11-2019357133_web

Je levert het feestmateriaal weer in

Is je feest of event voorbij en zijn je blije gasten naar huis? Dan maak je het feestmateriaal ‘schraapschoon’, plaatst het terug in de bakken of op de trolleys, en brengt het terug naar ons. Hebben wij het materiaal bij jou geleverd? Dan komen we het ook weer ophalen.

Smile-21-11-2019357224_web

Je krijgt je waarborg terug

We controleren het materiaal op eventuele schade. Is alles ongeschonden uit het feestgewoel gekomen? Dan betalen we je waarborg binnen de vijf werkdagen terug. Is er schade? Dan brengen we het schadebedrag in mindering bij de terugstorting van je waarborg.

Bekijk onze referenties
christian-dubovan-Y_x747Yshlw-unsplash

Veelgestelde vragen

Duidelijkheid en goede afspraken maken goede vrienden. Daarom geven we je met veel plezier het antwoord op al je vragen over de huur van het materiaal voor jouw feest of event.

  • Komen jullie het gehuurde materiaal ophalen?

    Ja, als we het ook geleverd hebben. Ben je het materiaal zelf bij ons komen ophalen? Dan breng je het na je feest of event zelf terug.

  • Bouwen jullie het gehuurde materiaal ook op en af?

    Neen. We leveren het gehuurde materiaal tot aan je voordeur, maar onze dienstverlening omvat geen opbouw.

Image

Klantenservice

Wil je feestmateriaal huren?

En heb je een vraag over ons assortiment of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.